Tegnekurs for barn og ungdom. Oppstart 21. april

Når:
Oppstart 21. april 17.00-19.00
STED:
Kreativklynge AS, 4 etg. Tollbugt. 6, 6002 Ålesund

Tegnekurs for barn og ungdom

Sammen skal vi lære å konstruere enkle og mer komplekse former fra et stilleben.

Kunstner Silvia Ilona Klatt

Du vil lære å tegne realistisk, forstå hvordan du kan tegne lys og skygg og jeg skal lære deg relasjoner mellom toner. Vi kommer til å jobbe med enkle former først før det blir mer kompleks etter hvert.  Du får lære enkle tips som vil gi deg et godt grunnlag for å kunne tegne på en realistisk måte.

Jeg har vært interessert i tegning siden jeg var liten. Jeg gleder meg til å dele hva jeg har lært med dere. Det er gøy  å tegne sammen. Vi kommer til å bruke hovedsakelig blyant og viskelær på trekket tonet papir, som vi forbereder sammen. Jeg har en bachelor i klassiske maleri og tegning fra Florence Classical Art Academy i Firenze Italia, og har flere års erfaring i å jobbe med barn og ungdom. Siden høsten 2020 har jeg holdt portrettkurs for voksne her i Ålesund.  Vil du vite mer om meg og se noen av mine bilder så klikk her :)

Kurset passer for barn/ungdom 10 år og oppover. Oppstart er 21. april og vil vare fra kl 17 - 19 i 5 uker. Alt av utstyr og materialer er inkludert i prisen. Du trenger ikke å ta med deg noe selv. Straks du har meldt deg på så vil du få tilsendt en bekreftelse på at du er påmeldt, hvordan du betaler osv. Vi tar forbehold om forandringer i oppstart evt utsettelser hvis koronatiltak gjør det nødvendig.kr 1800,-

Kurslokasjon

Tollbugata 6, 4 etasje. 6002 Ålesund.

Ja, jeg vil delta på kurset

Takk for at du har meldt deg på kurset. Vi gleder oss til å se deg.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Eller ta en telefon etter kl 16.00

Sissel Karin W Schmidt: +47 958 11 770
Tilbake til kurskalenderen