Tegnekurs. Oppstart 12. september

Når:
Oppstart 12. september 18.00-20.00
STED:
Kreativklynge AS, 4 etg. Tollbugt. 6, 6002 Ålesund

Tegnekurs

Et kurs for deg som liker å tegne og ønsker å lære mer. Passer også for deg som maler og som ønsker å friske opp igjen grunnleggende tegnekunnskap.

Kunstner Silvia Ilona Klatt

Vi kommer til å jobbe med enkle former og teknikker først før det blir mer kompleks etter hvert.  Du vil lære å tegne realistisk, forstå hvordan du tegner lys og skygge. Vi skal også jobbe med å forstå relasjoner mellom toner. Du får lære enkle tips som vil gi deg et godt grunnlag for å kunne tegne på en realistisk måte.

Jeg har vært interessert i tegning siden jeg var liten. Jeg gleder meg til å dele hva jeg har lært med dere. Vi kommer til å bruke hovedsakelig blyant og viskelær på trekket tonet papir, som vi forbereder sammen. Jeg har en bachelor i klassiske maleri og tegning fra Florence Classical Art Academy i Firenze Italia, og har flere års erfaring. Siden høsten 2020 har jeg holdt portrettkurs for voksne her i Ålesund.  Vil du vite mer om meg og se noen av mine bilder så klikk her :)

Oppstart er 5. september. og vil vare i 4 uker, hver mandag til samme tid. Alt av utstyr og materialer er inkludert i prisen. Du trenger ikke å ta med deg noe selv. Straks du har meldt deg på så vil du få tilsendt en bekreftelse på at du er påmeldt, hvordan du betaler osv. Vi tar forbehold om forandringer i oppstart evt utsettelser hvis vi ikke har nok deltagere til å starte kurset. Max deltagere er 8 stk.kr 2500,-

Kurslokasjon

Tollbugata 6, 4 etasje. 6002 Ålesund.

Ja, jeg vil delta på kurset

Takk for at du har meldt deg på kurset. Vi gleder oss til å se deg.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Eller ta en telefon etter kl 16.00

Sissel Karin W Schmidt: +47 958 11 770
Tilbake til kurskalenderen