Introduksjon til oljemaling

Når:
Meld din interesse
STED:
Kreativklynge AS, 4 etg. Tollbugt. 6, 6002 Ålesund

Introduksjon til oljemaling

Er du nybegynner og har lyst å lære mer om å male med oljemaling? Da er dette kurset perfekt for deg!

Målet er å bli kjent med oljemaling som medium, forstå forskjellen mellom oljemaling og akrylmaling. Mange synes det er vanskelig å begynne å male med oljemaling og foretrekker derfor akrylmaling. Dette kurset vil gjøre deg trygg og komfortabel med oljemalingen og du vil oppleve at det er enklere å få til enn du kanskje trodde.

Vi skal gå gjennom forskjellige øvelser fra fargeblanding til penselstrøk og introduksjon og bruk av materialer. Mot slutten av kurset skal vi jobbe med et figurativt grisaille maleri av en kule. "Grisaille" betyr 'grå' og for dette maleriet skal vi bruke en begrenset pallet med kun tre farger (hvit, raw umber eller svart og ocher) Dette er en av det beste øvelsene til å lære bruken av kalde og varme farger.

Du vil også lære mer om teorien rundt lys og skygge og hvordan vi bruker farge for å fremstille et objekt på lerret.

Kursholder er kunstner Silvia Ilona Klatt

Silvia demonstrerer og hjelper deg steg for steg gjennom prosessen. Ho er utdannet i klassiske maleri og tegning i Firenze Italia på Florence Classical Art Academy og har flere års erfaring i å male. Siden høsten 2020 har hun drevet portrett og malekurs her i Ålesund. Les gjerne mer om Silvia på hennes egen nettside.

Lørdag og søndag fra 10:00 - 15:00, 12:00- 13:00 - lunsj (ikke inkludert men vi er rett i sentrum med mange kafeer rundt oss), 13:00 - 15:00

Detaljert kursbeskrivelse og materialliste får dere tilsendt i egen mail etter påmelding. Vi samarbeider med Pigment og de vil ha alt dere trenger tilgjengelig for kjøp i forkant av kurset.

kr 3000,-

Kurslokasjon

Tollbugata 6, 4 etasje. 6002 Ålesund.

Ja, jeg vil delta på kurset

Takk for at du har meldt deg på kurset. Vi gleder oss til å se deg.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Eller ta en telefon etter kl 16.00

Sissel Karin W Schmidt: +47 958 11 770
Tilbake til kurskalenderen