Hva er Kreativklynge? Og hvem er de?

Kreativklynge er en plass hvor man kan være kreativ sammen med andre. Hvor de som vil sy med sin symaskin, lære noe nytt om et kunstmedie, male ferdig bildet som har stått i kjelleren i mange år, kan gjøre det. Kreativklynge AS ble startet høsten 2019 av to damer med ekstra energi til å spre kreativitet på fritiden. Vi holder til på Skansekaia, Tollbugt 6, i 4 etasje over baker Walderhaug. Vi er 12 stykker som leier her i dag og vi har plass til 1-2 til.

Noen av de som holder til i Kreativklynge er:

Marius Sætre

Jobber med akryl, spraymaling og grafitti tusj. Illustrasjoner og abstrakt kunst.

Min nettside

Steivor Tangen

Nordlending, bosatt i Ålesund siden 2013 etter 28 år i Oslo. Det å blottlegge seg, ved å vise frem det man lager har tatt litt tid, men for noen år siden kastet jeg meg ut i det. Jeg elsker det abstrakte og maler med akrylmaling, bruker epoxy og eksperimenterer med andre mixed media teknikker. Inspirasjonen er naturen og menneskene jeg møter. Dersom du ønsker å følge med i det daglige anbefaler jeg at du følger meg siden min på Facebook Art By Steivor Tangen eller min webside.

Min nettside

Kari Klokkersund

Maler abstrakt kunst. Acryl, mixed media og alcohol-ink. Instagram: artbykarik FB: Art by KariK @kunstkarik

Min nettside

Marit Ormseth

Jeg maler i hovedsak abstrakt kunst i akryl og mixed media. Er veldig glad i farger, som nok vises igjen i mange av bildene mine, men har også bilder i rolige farger. Åpen for å prøve nye teknikker og materiale. Bildene mine blir ofte til intuitivt, og styres av følelser og sinnsstemning. Jeg har fått høre at det er mye healing i bildene mine. Endel kurs i abstrakt kunst har jeg tatt, og holdt endel utstillinger i eget atelier i tillegg til messer de siste årene - bl.a. Fritidsmessa i SBMA. Jeg er «MO» i Atelier CO&MO, som tidligere holdt til i Keiser Wilhelmsgt 70.

Min nettside

Sissel Karin Walderhaug Schmidt

En av to gründere av Kreativklynge AS. Å endelig ha en plass å male i fellesskap med flere har vært en drøm lenge. Synnøve og jeg grep muligheten når den bød seg høsten 2019. Jeg jobber til daglig som designer i Spirdesign, men finner tid til å være enda mer kreativ på fritiden. Jeg trener mest på å male figurativt, men også på abstrakte uttrykk. Bruker både akryl og oljemaling.

Min nettside

Synnøve Vadseth Furholm

En av to gründere av Kreativklynge AS. Etter at jeg tok en Bachelor of Art ved Statens Høgskole for Kunsthåndverk og Design, har jeg ikke arbeidet mye med fagfeltet stofftrykk som jeg spesialiserte meg innen. Jeg elsker farger og å være kreativ, syr, broderer og jobber med det som faller meg inn. Her i Kreativklynge er det rom for det meste og et fint fellesskap å være i.

Min nettside

Heidi Mari Brudevoll Møller-Sørensen

Jeg har alltid likt kunst, og det å skape. Jeg har malt endel tidligere, men for 5 år siden våknet malegleden til liv igjen for fullt. Jeg har gått flere kurs i abstrakt akrylmaling, og elsker å eksperimentere med ulike stilarter der bildene ofte er bygd opp av flere lag. Jeg maler med akryl, alcohol Ink og mixed media. Mine bilder blir til underveis og prosessen er intuitiv. Jeg maler både store og mindre bilder. Maler for det meste på 40mm dype lerreter, men også 20mm dype, disse tar seg godt ut i sveverammer. Ta gjerne en titt på Instagram siden min malebobla

Min nettside

Bente Ormseth

Illustratør i hjertet og kreativ person med drøm om utgivelse av barnebok. Jobber til vanlig i barneskole og henter mye av min påvirkning her. I tillegg glad i natur og dyr, noe som kommer til uttrykk i mange av mine bilder. Tegning er det jeg har gjort mest, men har et sterkt ønske om å kunne utvikle meg videre både i tegning samt det og lære å male. Derfor er det så kjekt å være en del av Kreativklynge. Her finner jeg inspirasjon og lærer mye av de andre i fellesskapet..

Min nettside

Karin Krogen

Jeg maler Akvarell, Akryl, Mixed Media og Alcohol Ink. Følg meg gjerne på min facebook side.

Min nettside